Etichete în rulouri


Căutați etichete de înaltă calitate în role?

Compania Etichete.eu este un producător de frunte de etichete din Moldova, specializat în furnizarea unei game variate de etichete pentru diverse aplicații comerciale și industriale. Cu o experiență bogată și o reputație solidă în domeniu, suntem partenerul de încredere pentru clienții noștri din diferite sectoare de activitate.

Gama noastră de produse include:

Etichete Termo Direct: Ideale pentru imprimantele termice care nu necesită utilizarea panglicii colorante. Acestea sunt perfecte pentru imprimarea rapidă și eficientă a informațiilor pe etichetele termice.

Etichete Termo Transfer: Potrivite pentru imprimantele termice care folosesc panglică colorantă. Cu o rezistență sporită și o calitate de imprimare excelentă, aceste etichete sunt ideale pentru aplicații cu cerințe ridicate.

Etichete Specializate: Destinate imprimantelor termice și cu jet de cerneală, acestea sunt adaptate pentru etichetarea hainelor, bijuteriilor, alimentelor, substanțelor chimice și multe altele. Oferim soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client.

Etichete Color: Pentru imprimarea de etichete colorate ce pot include logo-uri, imagini și alte informații relevante. Aceste etichete sunt perfecte pentru a atrage atenția asupra produselor sau pentru a crea etichete personalizate cu un aspect profesional.

Principalele noastre avantaje sunt:

Calitate Superioară: Utilizăm doar materiale de cea mai bună calitate și tehnologii moderne pentru fabricarea etichetelor, asigurându-ne că produsele noastre sunt durabile și rezistente în timp.

Gamă Variată: Oferim etichete de diferite dimensiuni, culori, materiale și cu adezive personalizate, adaptate la nevoile și specificațiile fiecărui client.

Prețuri Competitive: Avem politici de preț avantajoase pentru toate tipurile de etichete, garantându-vă că beneficiați de raportul optim între calitate și cost.

Suntem dedicați să oferim soluții de etichetare eficiente și de încredere pentru afacerea dvs. Indiferent de cerințele dvs. specifice, suntem pregătiți să vă oferim consultanță și soluții personalizate pentru a vă satisface nevoile. 

Ne aflam


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

    Etichete.eu este producătorul de etichete B2B cu o experiență de peste 13 ani cu producere în Republica Moldova și o echipă de peste 14 de angajați.

    Etichete in Chisinau