Imprimante TSC

Producător

Tip

Imprimanta de etichete TSC TE310

10531 mdl

Mai detaliat
Imprimanta de etichete TSC TE210

6970 mdl

Mai detaliat
Imprimanta de etichete TSC DA210

4915 mdl

Mai detaliat
Imprimanta de etichete TSC TDP225

4264 mdl

Mai detaliat
Imprimanta de etichete TSC MH341P

30745 mdl

Mai detaliat

Imprimante pentru Etichete de Rulou de la TSC

TSC, un lider mondial în domeniul imprimantelor pentru etichete de rulou, oferă soluții inovatoare și fiabile pentru diverse industrii. Cu o experiență vastă și o reputație solidă în industrie, TSC este cunoscută pentru calitatea superioară și durabilitatea echipamentelor sale.

Noi, în calitate de reprezentanți oficiali ai TSC, suntem mândri să vă oferim o gamă completă de imprimante pentru etichete de rulou, incluzând modelele populare TE310, TE210, DA210, TDP225 și MH341T. Aceste imprimante sunt disponibile în variante cu rezoluții de 200 dpi și 300 dpi, pentru a satisface diverse cerințe de calitate a imprimării. Pentru necesități specifice, putem furniza și modele cu rezoluție de 600 dpi la comandă.

TSC se specializează în dezvoltarea de imprimante care combină performanța ridicată cu o utilizare simplă și eficientă. Fiecare model este conceput pentru a oferi o funcționare de încredere și o întreținere minimă, reducând astfel costurile și timpul de inactivitate.

Indiferent dacă aveți nevoie de imprimante pentru aplicații industriale, comerciale sau pentru birouri, TSC oferă soluții adaptabile și scalabile. De la imprimante compacte și accesibile, ideale pentru spații mici și volume reduse, până la imprimante industriale robuste, capabile să gestioneze volume mari de lucru și etichete complexe, TSC are răspunsul la toate cerințele dvs.

În plus, datorită relației noastre directe cu TSC, suntem capabili să oferim suport tehnic dedicat și servicii de consultanță, asigurându-ne că veți beneficia de cele mai bune soluții pentru afacerea dvs.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de imprimante pentru etichete de rulou și pentru a solicita o ofertă personalizată. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. de imprimare, garantând calitate, fiabilitate și performanță superioară

Ne aflam


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

    Etichete.eu este producătorul de etichete B2B cu o experiență de peste 13 ani cu producere în Republica Moldova și o echipă de peste 14 de angajați.

    Etichete in Chisinau