Etichete Termo Transfer


Etichetele pentru imprimare termotransfer sunt etichete de înaltă calitate, destinate imprimării utilizând ribon (bandă de cerneală). Aceste etichete asigură imagini durabile și rezistente la mediul înconjurător, ceea ce le face ideale pentru diverse industrii și aplicații unde este necesară o marcare fiabilă și clară.

Procesul de imprimare termotransfer implică utilizarea ribonului, care transferă cerneala pe suprafața etichetei sub acțiunea căldurii. Acest lucru asigură o calitate înaltă a imprimării și rezistență la abraziune, substanțe chimice și radiații UV. Etichetele termotransfer sunt ideale pentru aplicații precum inventarierea, logistica, comerțul cu amănuntul, sănătatea, producția și alte domenii unde sunt necesare etichete durabile.

Avantajele etichetelor termotransfer:

  • Calitate înaltă a imprimării: Imagini și text clare și rezistente.
  • Durabilitate: Rezistență la abraziune, umiditate, substanțe chimice și radiații UV.
  • Varietate de dimensiuni și formate: Potrivite pentru orice sarcină și cerință.
  • Compatibilitate: Potrivite pentru majoritatea imprimantelor termotransfer.

Aplicarea etichetelor termotransfer: Marcarea produselor și a bunurilor, identificarea și urmărirea activelor, etichete pentru depozitare și logistică, etichete medicale și de laborator, marcarea în condiții de mediu agresiv, etichete pentru depozitare pe termen lung.

Etichete.eu este producător de etichete și poate realiza orice dimensiune pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră.

Ne aflam


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

    Etichete.eu este producătorul de etichete B2B cu o experiență de peste 13 ani cu producere în Republica Moldova și o echipă de peste 14 de angajați.

    Etichete in Chisinau