Etichete Termo Direct


Etichete termo-direct (TD)

Etichetele termice (stickere) reprezintă hârtie mată cu un strat sensibil la căldură. Acest tip de hârtie transferă imprimarea termică direct de pe capul imprimantei pe hârtie. Imprimantele termice imprimă etichete pe hârtie sensibilă la căldură fără cerneală, toner sau ribboane. Etichetele termice sunt indispensabile acolo unde este necesară etichetarea produselor alimentare, precum și a produselor cu termen de valabilitate scurt. Eticheta termică se poate estompa în timp. Dacă eticheta este expusă la căldură excesivă, lumină sau alți factori de mediu, materialul se va întuneca și textul sau codul de bare va deveni ilizibil. Din aceste motive, imprimarea termică directă nu este utilizată pentru a imprima date de expirare pe articole, deci sunt de obicei tipărite și lipite chiar înainte de a fi vândute. Etichetele pentru imprimarea termică directă rămân lizibile timp de 6-12 luni de depozitare într-un depozit sau pe un raft de magazin.

Sunteți în căutarea etichetelor termice pentru imprimanta dvs. de coduri de bare? Dispunem de o gamă largă de etichete termice pentru toate dispozitivele de imprimare. Fie că imprimați etichete pentru produs, pentru transportare sau pentru inventar, aici găsiți toate dimensiunile și consumabilele de care aveți nevoie pentru afacerea dvs.

Domenii de aplicare a etichetelor termice În magazinele alimentare la cântar, La întreprinderi și companii specializate în importul și exportul de produse alimentare, În domeniul serviciilor poștale și al transportului de mărfuri

Ne aflam


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

    Etichete.eu este producătorul de etichete B2B cu o experiență de peste 13 ani cu producere în Republica Moldova și o echipă de peste 14 de angajați.

    Etichete in Chisinau