Etichete adezive A4


Etichete in foi A4

Hârtia adezivă în formatul A4 (stickere) este considerată cel mai universal material autocolant răspândit. Mai jos vedeți tabelul cu dimensiuni. Domeniile comune de aplicare a etichetei adezive A4 includ etichetarea mărfii și păstrarea ei, păstrarea documentelor în oficiu, organizării lucrurilor casnice, etc. Toate foile de hârtie adezivă A4 conțin 3 straturi: foaia de titlu – care se pregătește pentru tipărire pe imprimantă cu jet sau laser, strat de adeziv, și foaia de hârtie lucioasă pentru protejarea stratului cretat adeziv înainte de aplicare a adezivei pe suprafață. Aici puteți face comenzi de etichetă adezivă A4 (autocolante) cu diverse forme de tăiere a etichetei reieșind din cerințele Dvs. Comandați eticheta adezivă A4 pentru tipărire ulterioară prin imprimantă cu jet sau laser. Pe lângă toate acestea, noi vă oferим servicii de imprimare practic pe toate materiale autoadezive. Menționam că hârtia autoadezivă este tăiată înainte ca să fie supusă imprimării. Datorită acestui процесс asigurăm respectarea acurateței și exactității în процессу tipărirии.

Dimensiuni disponibele foi autodezive A4

Etichete in foi A4

Minim 1000 foi

Pretul 1.80 MDL pentru o foaie

1000-5000 foi

Pretul 1.60 MDL pentru o foaie

De la 5000 foi

Pretul 1.40 MDL pentru o foaie

Mai mult de 10mii

Pretul se discuta individual


Caracteristici etichete pe foi A4

  • Hârtie albă
  • Dimensiunea foilor – 210×297 de mm
  • Stratul de cretare mat pentru xerocopii luminoase și de calitate înaltă
  • Calitate 100% garantată de hârtie
  • Poate fi aplicată atât pe imprimantă cu jet, cât și laser
Hârtia adezivă cu format A4 are o adeziune bună pe suprafață diferitor materiale și nu are șpalturi după aplicare. Imaginile imprimate trebuie păstrate în ambianță uscată pentru ca acestea să-și păstreze durata lor de funcționare și pentru imagine luminoasă. Utilizați softul imprimantei pentru calibrarea culorii înainte de procesul imprimării și, astfel, rezultatul va fi mai eficient.

Compatibilitate cu imprimante cu jet și laser

Încărcați hârtia adezivă A4 (stickere) în tava pentru hârtie pentru a avea posibilitatea de a imprima etichete colorate de consum, afaceri, școală sau uz casnic. Utilizați foi pentru a imprima un număr mare de etichete și pentru a fi plasate pe materialele de publicitate, diagrame și alte materiale în domeniul marketing-ului. Aplicați imaginile și textele la alegerea Dvs. pentru etichete pe hârtie adezivă A4 de pe site-ul Etichete.eu. Folosiți imprimantă cu jet sau laser pentru crearea și transferarea imaginilor pe hârtie adezivă A4. Suprafața, fiind de culoare albă, ajută la creșterea productivității culorii și asigură o suprafață lucioasă, care, la rândul său, își păstrează cerneala, creând impresia unei calități perfecte.

Ne aflam


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

    Etichete.eu este producătorul de etichete B2B cu o experiență de peste 13 ani cu producere în Republica Moldova și o echipă de peste 14 de angajați.

    Etichete in Chisinau