Imprimarea Etichetelor


Etichete in rulouri

Imprimarea etichetelor termice

Dacă doriți să procurați etichete termice cu imprimare în Chișinău și să efectuați o comandă, trebuie să cunoașteți următoarele informații:

  • dimensiunea etichetei
  • numărul de etichete din comandă
  • imprimare alb-negru sau color

Imprimarea termică pe etichete autoadezive este cel mai solicitat tip de imprimare pe etichete autoadezive. Această imprimare este cât se poate de simplă și este utilizată pentru marcarea majorității produselor pentru care nu este necesară o perioadă de valabilitate de lungă durată. Imprimarea are loc prin transfer termic direct pe hârtia termică. Prin urmare, imprimarea cu timpul pierde din contrast și devine mai palidă. Utilajul utilizat pentru imprimarea suplimentară este, în principiu, o imprimantă termică de diferite capacități și dimensiuni.

Desigur, tehnologiile moderne vă permit să imprimați etichete nu numai în alb-negru, ci și în orice altă culoare. De asemenea, realizăm etichete de orice dimensiuni și modele. De exemplu, cu perforare între autocolante, cu numerotare, cu coduri de bare diferite sau cu informații diferite pe fiecare etichetă.

Etichete in rulouri

Imprimarea etichetelor cu transfer termic

Imprimarea prin transfer termic este utilizată în imprimantele pentru etichete sau în așa-numitele imprimante de coduri de bare sau la imprimarea cardurilor din plastic.

Principalul avantaj al imprimării cu aceste imprimante este posibilitatea de a imprima tiraje mici, eficiență și comoditate. Principalul dezavantaj este incapacitatea de a imprima tranziții de culoare, tranziții etapizate de culoare și ton.

La imprimarea etichetelor cu transfer termic, pentru transferul unei imagini pe hârtie este utilizată panglica colorantă . Acest tip de imprimare este durabil și poate fi utilizat în diverse domenii în care este necesară etichetarea mărfurilor, pentru care sunt necesare condiții de depozitare de nivel înalt.

Dacă doriți să cumpărați etichete autoadezive cu transfer termic cu imprimare în Chișinău și să efectuați o comandă, trebuie să cunoașteți următoarele informații:

  • dimensiunea etichetei
  • numărul de etichete din comandă
  • imprimare alb-negru sau color

Сe este necesar pentru imprimarea etichetelor

Dimensiunea

Cantitate

Machetă


Exemple de imprimarea Etichetelor facute de noi

Imprimarea etichetelor color pe role în Chișinău | Etichete.eu
Flexografie Chișinău | Etichete.eu
Imprimarea etichetelor color în Moldova | Etichete.eu

Ne aflam


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

    Etichete.eu este producătorul de etichete B2B cu o experiență de peste 13 ani cu producere în Republica Moldova și o echipă de peste 14 de angajați.

    Etichete in Chisinau