Eticheta termo transfer 104mm x 104mm

Cumpăra Eticheta termo transfer 104mm x 104mm in Chișinau la Etichete.eu
  • Model: 104x104/TT
  • Lățimea: 104 mm
  • Înălţime: 104 mm
  • Tip: TT (Termo Transfer)
  • Culoare: Alb
  • Producător: Etichete.eu

Role de etichete autoadezive pretaiate din hartie termo transfer pentru imprimante cu printare prin transfer termic (TT) cu perforatie.

Eticheta termo 104x104mm(TT) necesită a fi folosită cu ribbon.

In stock
+373 (69) 295 652

Specificatia

Cumpăra Eticheta termo transfer 104mm x 104mm in Chișinau la Etichete.eu
Caracteristică Descriere
Tip consumabil Eticheta adeziva
Lățimea 104 mm
Înălţime 104 mm
Material Termo Transfer
Culoare Alb
Adeziv Permanent
Nr. et./rola 300-3000 buc
Diametru interior 25 mm / 40 mm / 76 mm

Eticheta termo transfer 104mm x 104mm potrivite pentru toate nevoile dvs. de etichetare. Fie că aveți nevoie de etichete termotransfer pentru biroul dvs., pentru expedierea produselor sau pentru gestionarea inventarului, suntem aici să vă oferim soluții de încredere. Cu accentul pus pe durabilitate, claritate și ușurință în utilizare, suntem siguri că etichetele noastre termotransfer vor depăși așteptările dvs.

De ce să alegeți etichetele noastre termotransfer de 104mm x 104mm?

1. Durabilitate superioară: Etichetele noastre termotransfer de 104mm x 104mm sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând rezistență îndelungată. Ele sunt concepute pentru a rezista la ștergere, decolorare și zgârieturi, menținând o lizibilitate clară chiar și în medii dificile.

2. Calitate de imprimare remarcabilă: Înțelegem cât de importantă este o imprimare clară și profesională. Etichetele noastre termotransfer de 104mm x 104mm oferă un text precis și imagini deosebite, asigurând o aparență atrăgătoare și profesională pentru produsele sau ambalajele dvs.

3. Aplicare ușoară: Etichetele noastre sunt concepute pentru a fi aplicate cu ușurință. Datorită adezivului puternic din spate, acestea se fixează ferm pe diverse suprafețe, asigurând că rămân pe loc în siguranță. Aplicarea etichetelor este rapidă și simplă, economisindu-vă timp prețios și efort.

4. Compatibilitate versatilă: Etichetele noastre termotransfer de 104mm x 104mm sunt compatibile cu o gamă largă de imprimante termotransfer, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor dvs. de etichetare. Funcționează perfect cu modele populare de imprimante, oferindu-vă o experiență de imprimare fără probleme.

5. O gamă largă de utilizări: Aceste etichete sunt perfecte pentru diverse aplicații, inclusiv expediere, gestionare a stocurilor, retail, sectorul medical și multe altele. Datorită 104mm x 104mm-ului generos, aveți suficient spațiu pentru a afișa informațiile esențiale în mod clar și vizibil.

6. Soluție rentabilă: Etichetele noastre termotransfer de 104mm x 104mm oferă o valoare excelentă pentru banii dvs. Cu materiale de calitate superioară și performanță excepțională, acestea reprezintă o soluție durabilă, reducând nevoia de re-tipărire și înlocuire.

Îmbunătățiți-vă procesul de etichetare cu etichetele noastre termotransfer de 104mm x 104mm. Experimentați diferența în durabilitate, calitatea imprimării și ușurința în utilizare. Răsfoiți selecția noastră astăzi și efectuați achiziția cu încredere. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, echipa noastră prietenoasă de suport pentru clienți este aici să vă ajute. Începeți să eficientizați procesul dvs. de etichetare cu etichetele noastre termotransfer excepționale chiar acum!

Ne aflam


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

    Etichete.eu este producătorul de etichete B2B cu o experiență de peste 13 ani cu producere în Republica Moldova și o echipă de peste 14 de angajați.

    Etichete in Chisinau