Termo eticheta 50x44mm

Cumpăra Termo eticheta 50x44mm in Chișinau la Etichete.eu
  • Model: 50×44/TD
  • Lățimea: 50 mm
  • Înălţime: 44 mm
  • Tip: TD (Termo Direct)
  • Culoare: Alb
  • Producător: Etichete.eu

Role de etichete autoadezive perforate din hartie termica pentru imprimante cu printare prin transfer termic direct (TD).

Eticheta termo 50x44mm(TD) nu necesita folosirea ribonului.

Disponibil doar la pre-comanda
+373 (69) 295 652

Specificatia

Cumpăra Termo eticheta 50x44mm in Chișinau la Etichete.eu
Caracteristică Descriere
Tip consumabil Eticheta adeziva
Lățimea 50 mm
Înălţime 44 mm
Material Termo Direct
Culoare Alb
Adeziv Permanent
Nr. et./rola 100-3000 buc
Diametru interior 25 mm / 40 mm / 76 mm

Eticheta termo 50mm x 44mm — etichetă termotransferabilă de înaltă calitate.

Etichetele termotransferabile de 50mm x 44mm reprezintă o soluție fiabilă și de înaltă calitate pentru afacerea dvs. Compania noastră vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru etichetele în rulouri satisfăcând astfel nevoile dvs. în ceea ce privește etichetarea produselor.

Unul dintre principalele avantaje ale etichetelor termotransferabile de 50mm x 44mm este calitatea superioară a imprimării. Cu ajutorul tehnologiei de transfer termic, asigurăm o imprimare clară și vibrantă pe fiecare etichetă. Logo-ul dvs., informațiile despre produs sau orice altă informație vor arăta profesional și atrăgător, captând atenția consumatorilor.

Eticheta termo 50mm x 44mm pot fi utilizate în diverse industrii. Ele sunt ideale pentru etichetarea alimentelor, băuturilor, produselor cosmetice și altor articole. Datorită dimensiunii generoase oferite de acest format, puteți include toate informațiile necesare pe etichetă.

Durabilitatea și rezistența sunt alte avantaje ale etichetelor noastre termotransferabile de 50mm x 44mm. Acestea rezistă la umiditate, variații de temperatură și alte condiții exterioare. Puteți fi sigur că eticheta dvs. va rămâne citibilă și atractivă pe întreaga durată de valabilitate a produsului.

Alegând compania noastră pentru achiziționarea etichetelor termotransferabile de 50mm x 44mm, veți primi nu doar produse de înaltă calitate, ci și servicii excelente. Ne angajăm să procesăm comenzile în mod eficient, să asigurăm livrări rapide și să oferim un tratament personalizat fiecărui client.

Nu ratați ocazia de a îmbunătăți etichetarea produselor dvs. cu ajutorul etichetelor termotransferabile de 50mm x 44mm. Contactați-ne astăzi, iar echipa noastră de experți vă va ajuta în alegerea și comandarea etichetelor potrivite nevoilor dvs.

Ne aflam


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

    Etichete.eu este producătorul de etichete B2B cu o experiență de peste 13 ani cu producere în Republica Moldova și o echipă de peste 14 de angajați.

    Etichete in Chisinau