Ce companii deservim noi?

Din momentul fondării companiei noastre, care a avut loc deja mai mult de 11 ani în urmă, suntem bazați în permanență pe asigurarea unei deserviri calitative în combinație cu un ritm rapid de executare a lucrărilor.

Noi cooperăm cu clienți în diverse domenii, începând cu producerea textilă a hainelor de design în ateliere, și terminând cu întreprinderile largi de comerț. Companii/întreprinderi interesate atât de optimizarea procedurii de antrepozit, cât și branding-ului (promovarea mărcii fabricii) produselor proprii.

Datorită varietății de imprimare avem posibilitatea de a furniza serviciile noastre cu o viteză fantastică de efectuare a comenzii, păstrând, cu toate acestea, calitatea acestora la prețuri avantajoase.

Suntem dispuși să oferim un set de opțiuni potrivite, care ar corespunde anume întreprinderii Dvs., în privința etichetelor autoadezive și articolelor de orice formă și, practic, de orice mărime.

Asortimentul larg al materialelor vă permite alegerea serviciilor potrivite cerințelor și bugetului preconizat. Totodată, în cazul necesităților avem posibilitatea de a vă oferi materiale autoadezive, ținând cont de formele și mărimile dorite!

Asortimentul produselor (etichete și etichete autoadezive) a site-ului Etichete.eu cuprinde articole pentru orice buget. Aveți posibilitatea de a alege oricare mărime și formă care ar corespunde necesităților Dvs. Avem posibilitatea de a tăia materialele autoadezive sub orice formă dorită, fie ele rotunde, pătrate și dreptunghiulare, forme de larg consum, inclusiv și forme ne standarde. Garantăm calitatea înaltă a materialelor, efectuarea lucrărilor, precum și prețuri destul de avantajoase.

Având în vedere cele menționate, totodată, și menținerea în topuri a articolelor deținute de către Etichete.eu, sunteți în posibilitatea de a comanda materiale autoadezive și etichete textile la un preț convenabil, fără a avea îngrijorarea de calitatea produsului fabricat (etichete, tag-uri, etichete autoadezive, etichetă textilă, etc.)!

Pentru fabricarea etichetelor textile noi utilizăm doar nailonul și satinul de cea mai înaltă calitate, astfel prelungind termenul de utilizare al acestor etichete. Tehnologia imprimării cu folosirea panglicii colorate termice ajută la păstrarea îndelungată a clarității textului și imaginii aplicate.

Materialele autoadezive, fabricate de către compania noastră, sunt executate pe baza celor mai stricte standarde privind calitate acestora. Tiparul offset pentru materiale autoadezive păstrează strălucirea și durata de funcționare a imaginii pe un termen îndelungat, iar în combinație cu tăierea ulterioară a acesteia, devine o gamă de oportunități greu de estimat.

În pofida necesităților Dvs., compania noastră este mereu dispusă să ofere, pentru afacerea Dvs., cel puțin o variantă potrivită solicitării. Așa dar, nu este nevoie de îngrijorare și de căutare a mai multor companii cu scopul de a vă satisface necesitățile, deoarece noi suntem în posibilitatea de a vă oferi un complex de servicii pentru realizarea etichetelor, tag-urilor (etichetelor la haină) de forme și mărimi diferite. Lăsați necazurile Dvs. la o parte, Etichete.eu își asumă responsabilitatea de a rezolva necesitățile companiei Dvs. în realizarea etichetelor!

Noi oferim servicii de imprimare diverse pentru materiale autoadezive, crestare, precum și rebobinarea lor.

Tipar offset și industrie flexografică

Hârtie autocolantă în rulouri și foi pentru producția ulterioară a etichetelor

Etichete autoadezive cu ștampilă

Reprezintă cea mai largă gamă de aplicații, de ex. industria farmaceutică, producție alcoolică, industria textilă, ambalaje, etc.

Foi autoadezive

Pentru necesități de birou

Retail și vânzare cu amănuntul

Sub formă de etichete adezive colorate pentru cîntar, pentru imprimarea și etichetarea mărfurilor în depozite

Servicii

Tiparul offset a fost numit astfel datorită procesului de transferare a cernelilor pe foaia de hârtie. De obicei, cernelile nu se mențin apăsate direct pe hârtie. Tehnologia dată include procesul de transferare a imaginii cu ajutorul cilindrului port formă (de tipar), în locul în care apare imaginea respectivă. Cernelile se răspândesc pe cilindru de offset din placa de metal, înainte de a fi aplicate direct pe hârtie, cu ajutorul mașinii tighel.

Offsetul se consideră tehnologie destul de extinsă. Așa dar, mai mult de jumătate din industria comercială poligrafică se bazează pe acest tip de tipar. În procesul offsetului, orice imagine se aplică pe placă, transferându-se de pe placa dată pe placa de cauciuc offset, și apoi se transferă pe hârtie sau suprafață imprimată.

Procesul dat se efectuează în așa mod, încât apa și cernelile să nu se amestece. Imaginea se creează pe formă de tipar placă. Ulterior, cerneala pe bază de ulei împreună cu apa se transferă pe imagine datorită rulourilor mașinii de imprimat. Imaginea creată se transferă pe cilindru, și apoi pe hârtie.

Sunt patru culori care se folosesc în procesul tiparului offset pe foi de hârtie sau alte benzi (bandă) de hârtie. Culorile folosite în tiparul offset sunt: albastru deschis, violet, galben și negru (CMYK), fiind mixate cu scopul realizării produsului finit cu o rezoluție de culoare perfectă.

Cum puteți beneficia de tiparul offset pe foi autoadezive de hârtie?
În primul rând – calitate. Tiparul offset asigură o calitate excelentă a imaginii. Tiparul offset poate fi creat în cazul în care definiția de imprimare e mai înaltă față de imprimarea digitală. Dacă aveți nevoie anume de calitate, noi dispunem de tehnologii în domeniul offsetului pentru satisfacerea necesităților Dvs.

Economia se face în mod simplu: Dacă aveți nevoie doar de o culoare de cerneală sau două, tiparul offset poate deveni un lucru eficient pentru dumneavoastră, spre deosebire de imprimarea digitală.

Pentru mașinile digitale de imprimat se folosesc 4 culori în procesul de imprimare. Deci, asta ar însemna că, atunci când lansați pe imprimanta offset doar o culoare sau două, acest lucru vă garantează păstrarea banilor.

Rentabilitate: Există sarcini mai voluminoase, în care rentabilitatea constă în aplicarea tiparului offset, spre deosebire de imprimarea digitală. Acest lucru are loc, prin faptul, că tiparul offset de obicei are un cost mai ridicat fixat, față de imprimarea digitală. Deci, în cazul alegerii tiparului offset, cantitatea articolelor va crește, iar costul unei unități de produs va scădea considerabil și va conduce la o economie sesizabilă.

În cazul în care aveți nevoie de rezultat cu paletă de culori este necesară selectarea culorii pe pantone. La alegerea imprimării offset, pantone va contribui la o imagine mult mai clară în comparație cu cea digitală.

Mai multă flexibilitate: Offsetul funcționează într-o gamă vastă de materiale, în comparație cu suprafețele imprimate a unei tipăriri digitale. Offsetul contribuie la imprimarea pe hârtie specială sau folosirea suprafețelor neobișnuite, ce iarăși duce la o flexibilitate mai mare.

Etichete.eu poate tipări absolut totul, de ce are nevoie compania Dvs., începând cu broșuri și terminând cu postere și placate. Abordarea profesionistă față de articolele imprimate ne ajută să urmărim fiecare etapă a efectuării lucrărilor cu ajutorul tiparului offset.

Aplicând tehnologiile avansate în domeniul tiparului offset și digital, putem să introducem o mulțime de servicii suplimentare, legate de acest lucru, care ar cuprinde offsetul privind date variabile, laminare și ștanțare. Materialele autoadezive pot fi aplicate practic pe oricare suprafață, începând cu carnete și stilouri și terminând cu umbrele și căni de cafea. Astfel, Offsetul pe bază de hârtie autoadezivă este capabil să dețină o mulțime de opțiuni.

Imprimare flexografică: Imprimarea flexografică poate avea o rată de producție înaltă a materialelor de imprimare, fapt, ce o face perfectă pentru efectuarea comenzilor voluminoase. Această metodă de imprimare se potrivește unui asortiment larg de materiale și capacități tehnice, cum ar fi sensibilitatea etichetelor la presiune, etichete metalice și alte chestii. Imprimarea flexografică devine un lucru tot mai profitabil și mai profitabil, după fiecare etichetă fabricată.

Procesul de imprimare flexografică: Mașinile noastre flexografice au capacitate de a prelucra câteva sute de metri de material timp de un singur minut. Setarea imprimării flexografice poate lua ceva timp, în unele cazuri setarea timpului de funcționare poate lua și câteva ore. Unul dintre avantajele cele mai importante a tiparului (aparatului) flexografic constă în viteza lansării a imprimării digitale.

Materiale și capacități: Imprimarea flexografică cuprinde o gamă vastă de etichetare a produselor și a materialelor. Menționăm că, pentru a obține o nuanță a etichetei cât mai colorată avem nevoie de doar 4 culori standarde CMYK (albastru deschis, violet, galben și negru).

Mai există o posibilitate de aplicare a imaginii care constă în metoda foliei și etichetării de ștanțare la rece. Presările noastre flexografice au capacitate de a fi setate cu ușurință, astfel, fiind posibilă satisfacerea necesităților a diferitor proiecte, precum și obținerea rezultatelor optimale de imprimare.

Imprimare fiind efectuată cu ajutorul imprimantelor termice: Iată și o metodă de imprimare, care o oferim clienților noștri. Aceasta imprimă pe eticheta autoadezivă ștampilă de culoare neagră. Cele mai populare metode de aplicare a acestei ștampile sunt: imprimarea codurilor de bare, informației privind importatorul mărfurilor, adnotări, etc. Avantajele de aplicare a imprimării termice de pe site-ul Etichete.eu reprezintă capacitatea de imprimarea a acestora începând de la tiraje mici (de la o etichetă) și până la volume de comenzi largi.