Ribbon WAX


Ribbon WAX pentru imprimare termică  — soluția perfectă pentru imprimarea de calitate. Imprimarea termică este una dintre cele mai populare metode de imprimare utilizate în industria de etichete, carduri de identitate și alte aplicații. Ribbon-ul WAX este unul dintre cele mai utilizate tipuri de ribbon-uri pentru această metodă de imprimare.

Ribbon-ul WAX este fabricat din ceară de calitate superioară, care asigură o imprimare clară și precisă. Acesta este rezistent la uzură, astfel încât poate fi utilizat pentru imprimarea de volum mare. Ribbon-ul WAX este potrivit pentru imprimarea pe o varietate de materiale, cum ar fi hârtia, plasticul, sau chiar metalul, oferind o imprimare durabilă și de calitate.

În plus, Ribbon-ul WAX este ușor de utilizat, este compatibil cu majoritatea imprimantelor termice și poate fi înlocuit rapid și ușor. De asemenea, Ribbon-ul WAX este disponibil într-o varietate de grosimi și lungimi, astfel încât să se potrivească nevoilor dumneavoastră de imprimare.

Cumpărați acum Ribbon WAX pentru imprimarea termică și beneficiați de calitatea înaltă a imprimării și durabilitatea oferită de acest tip de ribbon. Alegeți dintre opțiunile noastre de lungimi și grosimi diferite pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de imprimare. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau informații suplimentare.

Ne aflam


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

    Etichete.eu este producătorul de etichete B2B cu o experiență de peste 13 ani cu producere în Republica Moldova și o echipă de peste 14 de angajați.

    Etichete in Chisinau