Special labels


Etichetele speciale sunt soluții unice și de înaltă calitate pentru etichetare, concepute pentru a satisface cerințele specifice ale diferitelor industrii și aplicații. Aceste etichete au proprietăți și caracteristici speciale care le fac ideale pentru utilizare în condiții care necesită durabilitate sporită, rezistență sau funcții speciale.

Etichetele speciale pot include:

 • Etichete cu rezistență sporită: Rezistente la abraziune, umiditate, substanțe chimice și temperaturi extreme.
 • Etichete antifalsificare: Includ holograme, coduri de bare speciale și alte elemente pentru prevenirea falsificării.
 • Etichete pentru urmărirea activelor: Includ cipuri RFID sau alte tehnologii pentru urmărire și identificare precisă.
 • Etichete cu informații variabile: Potrivite pentru imprimarea datelor variabile, cum ar fi numerele de serie sau datele de expirare.
 • Etichete pentru condiții speciale: De exemplu, etichete rezistente la radiații UV sau coroziune.
 • Etichete cu aderență variată: Etichete ușor detașabile pentru etichetare temporară și etichete cu aderență crescută pentru utilizare pe termen lung.
 • Etichete din film: Durabile și flexibile, ideale pentru suprafețe complexe și condiții dificile.

Aplicarea etichetelor speciale: Produse medicale și farmaceutice: Etichetarea echipamentelor medicale, medicamentelor și probelor de laborator. Industria auto: Etichetarea pieselor, ansamblurilor și componentelor. Electronică: Identificarea componentelor și dispozitivelor electronice. Industria alimentară: Etichete pentru produse alimentare care rezistă la temperaturi scăzute și umiditate. Logistică și depozitare: Etichete rezistente la deteriorări mecanice și influențele mediului pentru mărfuri.

Etichete.eu oferă producerea etichetelor speciale de orice dimensiune și formă, pentru a satisface orice necesitate. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți soluția optimă pentru sarcinile dumneavoastră.

Location


or. Chisinau, str. Alba Iulia 75/20 (ALFA)

tel


+373 (69) 295 652

  Etichete.eu is the B2B label manufacturer with over 13 years of experience with production in the Republic of Moldova and a team of over 14 employees.

  Etichete in Chisinau