Ribbon WAX 30x300 (negru)

Cumpara Ribbon WAX 30x300 pentru imprimarea termica din Moldova, calitate superioara garantata pentru imprimarea precisa si durabila. etichete.eu

Detalii

  • Latimea: 30mm
  • Inaltimea: 300 m
  • Tip: WAX
  • Culoare: negru

Pentru imprimare pe hirtie

Сompatibilitate

Imprimante TSC seria MH sau M.

Imprimante Zebra seria A,B,C.

Descriere Ribbon WAX 30x300 (negru)

Ribbon WAX pentru imprimare termică în Republica Moldova — soluția perfectă pentru imprimarea de calitate. Ribbon-ul WAX este unul dintre cele mai utilizate tipuri de ribbon-uri pentru această metodă de imprimare, care este foarte populară în industria de etichete, carduri de identitate și alte aplicații.

Ribbon-ul WAX este fabricat din ceară de calitate superioară, care asigură o imprimare clară și precisă. Acesta este rezistent la uzură, astfel încât poate fi utilizat pentru imprimarea de volum mare. Ribbon-ul WAX este potrivit pentru imprimarea pe o varietate de materiale, cum ar fi hârtia, plasticul, sau chiar metalul, oferind o imprimare durabilă și de calitate.

În plus, Ribbon-ul WAX este ușor de utilizat, este compatibil cu majoritatea imprimantelor termice și poate fi înlocuit rapid și ușor. De asemenea, Ribbon-ul WAX este disponibil într-o varietate de grosimi și lungimi, astfel încât să se potrivească nevoilor dumneavoastră de imprimare.

Vă oferim acum Ribbon WAX 30mm x 300m pentru imprimarea termică în Republica Moldova, care este potrivit pentru imprimarea de volum mare și oferă o calitate a imprimării superioară. Acest Ribbon WAX de 30mm lățime și 300m lungime este perfect pentru imprimarea etichetelor, cardurilor de identitate și alte aplicații similare.

Cumpărați acum Ribbon WAX 30mm x 300m pentru imprimarea termică din Republica Moldova și beneficiați de calitatea înaltă a imprimării și durabilitatea oferită de acest tip de ribbon. Nu ratați ocazia de a vă echipa cu cel mai bun Ribbon WAX pentru imprimarea termică din Republica Moldova.