Ribbon WAX 110mm x 300m (negru)

Cumpara Ribbon WAX 110x300 pentru imprimarea termica din Moldova, calitate superioara garantata pentru imprimarea precisa si durabila. etichete.eu

Detalii

  • Latimea: 110mm
  • Lungimea: 300 m
  • Tip: WAX
  • Culoare: negru

Pentru imprimare pe hirtie

+373 (60)1 79 623

Imprimante сompatibilitate cu WAX Размеры не найдены (negru) OUT

Argox, Zebra, Citizen, Intermec, TSC, Sato, Avery Denisson, Beiyang, Birch, CAB, CITOH, Datamax, ETIPAC, Godex, Monarch, Printronix, Serisi, Toshiba. 

Imprimabil cu toate programele, inclusiv Bartender, Label design, Labelshop, Argobar, CS4 XTL Plus si multe altele.

Descriere Ribbon WAX 110x300 (negru)

Ribbon WAX 110mm x 300m (negru) OUT pentru imprimare termică în Republica Moldova — soluția perfectă pentru imprimarea de calitate. Ribbon-ul WAX este unul dintre cele mai utilizate tipuri de ribbon-uri pentru această metodă de imprimare, care este foarte populară în industria de etichete, carduri de identitate și alte aplicații.

Ribbon-ul WAX 110x300 este fabricat din ceară de calitate superioară, care asigură o imprimare clară și precisă. Acesta este rezistent la uzură, astfel încât poate fi utilizat pentru imprimarea de volum mare. Ribbon-ul WAX este potrivit pentru imprimarea pe o varietate de materiale, cum ar fi hârtia, plasticul, sau chiar metalul, oferind o imprimare durabilă și de calitate.

În plus, Ribbon-ul WAX 110x300 este ușor de utilizat, este compatibil cu majoritatea imprimantelor termice și poate fi înlocuit rapid și ușor. De asemenea, Ribbon-ul WAX este disponibil într-o varietate de grosimi și lungimi, astfel încât să se potrivească nevoilor dumneavoastră de imprimare.

Vă oferim acum Ribbon WAX 110mm x 300m pentru imprimarea termică în Republica Moldova, care este potrivit pentru imprimarea de volum mare și oferă o calitate a imprimării superioară. Acest Ribbon WAX de 30mm lățime și 300m lungime este perfect pentru imprimarea etichetelor, cardurilor de identitate și alte aplicații similare.

Cumpărați acum Ribbon WAX 110mm x 300m pentru imprimarea termică din Republica Moldova și beneficiați de calitatea înaltă a imprimării și durabilitatea oferită de acest tip de ribbon. Nu ratați ocazia de a vă echipa cu cel mai bun Ribbon WAX pentru imprimarea termică din Republica Moldov