Ribbon Resin 30x300 (negru)

Cumpara Ribbon Resin 30x300 pentru imprimarea termica din Moldova, calitate superioara garantata pentru imprimarea precisa si durabila Etichete.eu

Detalii

  • Latimea: 30mm
  • Lungimea: 300 m
  • Tip: Resin
  • Culoare: negru

Pentru imprimare pe textile

+373 (60)1 79 623

Imprimante сompatibilitate cu Resin 30×300 (negru) OUT

Argox, Zebra, Citizen, Intermec, TSC, Sato, Avery Denisson, Beiyang, Birch, CAB, CITOH, Datamax, ETIPAC, Godex, Monarch, Printronix, Serisi, Toshiba. 

Imprimabil cu toate programele, inclusiv Bartender, Label design, Labelshop, Argobar, CS4 XTL Plus si multe altele.

Descriere Ribbon Resin 30x300 (negru)

Ribbon Resin 30x300 este o soluție perfectă pentru imprimarea termică de transfer de înaltă calitate în Moldova. Acest ribbon conține rășini termosensibile care se topesc la temperaturi ridicate și se fixează pe materialul de imprimat, creând o imagine clară și durabilă.

Cu o lățime de 30mm și o lungime de 300m, Ribbon Resin 30×300 este potrivit pentru imprimarea etichetelor și a materialelor de marcare din industria alimentară, farmaceutică și cea de produse chimice din Moldova. Acesta este, de asemenea, ideal pentru imprimarea codurilor de bare, numerelor de serie și a altor informații importante pe ambalaje și etichete.

Ribbon Resin 30×300 este disponibil în diferite culori, inclusiv negru, alb și roșu, pentru a se potrivi cu diferitele cerințe de imprimare. Acesta are, de asemenea, o durabilitate ridicată și rezistă la uzura și la factorii de mediu, cum ar fi umiditatea și căldura, asigurand o imagine clară și durabilă pe o perioadă lungă de timp.

Ribbon Resin 30×300 este, de asemenea, o opțiune ecologică, nu conține substanțe chimice dăunătoare și poate fi reciclat după utilizare, contribuind la protejarea mediului.

Pentru a obține cele mai bune rezultate de imprimare, Ribbon Resin 30×300 poate fi achiziționat prin intermediul furnizorilor de încredere din Moldova, care oferă atât produse de calitate, cât și servicii de asistență și suport tehnic.

Dacă sunteți în căutarea unui ribbon de înaltă calitate pentru imprimarea termică de transfer, Ribbon Resin 30×300 este alegerea perfectă pentru nevoile dumneavoastră