Cumpara Eticheta termo transfer 56mm x 82mm | Etichete.eu
  • Latimea: 56 mm
  • Inaltimea: 82 mm
  • Tip: TT (Termo transfer)
  • Culoare: alb
  • Producator: Etichete.eu
  • Model: 56×82/TT

Descriere eticheta in rulouri 56mm x 82mm

Role de etichete autoadezive pretaiate din hartie termo tranfer pentru imprimante cu printare prin transfer termic (TT) cu perforatie.

Eticheta termo transfer 56mm x 82mm(TT) necesita de a fi folosita cu ribbon

Imprimante сompatibilitate cu eticheta Termo Direct 56mm x 82mm

Argox, Zebra, Citizen, Intermec, TSC, Sato, Avery Denisson, Beiyang, Birch, CAB, CITOH, Datamax, ETIPAC, Godex, Monarch, Printronix, Serisi, Toshiba. 

Imprimabil cu toate programele, inclusiv Bartender, Label design, Labelshop, Argobar, CS4 XTL Plus si multe altele.

Specificatii

Etichetă autoadezivă termo transfer special concepută pentru identificarea și etichetarea produselor din industria mobilei 56x82mm la Etichete.eu
Tip consumabilEticheta adeziva
Latime56 mm
Lungime82 mm
MaterialTermo transfer
CuloareAlb
AdezivPermanent
Nr. et./rola100-3000 buc
Diametru interior25 mm / 40 mm / 76 mm

Produse asemanatoare

Eticheta termo transfer 56mm x 82mm potrivite pentru toate nevoile dvs. de etichetare. Fie că aveți nevoie de etichete termotransfer pentru biroul dvs., pentru expedierea produselor sau pentru gestionarea inventarului, suntem aici să vă oferim soluții de încredere. Cu accentul pus pe durabilitate, claritate și ușurință în utilizare, suntem siguri că etichetele noastre termotransfer vor depăși așteptările dvs.

De ce să alegeți etichetele noastre termotransfer de 56mm x 82mm?

1. Durabilitate superioară: Etichetele noastre termotransfer de 56mm x 82mm sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând rezistență îndelungată. Ele sunt concepute pentru a rezista la ștergere, decolorare și zgârieturi, menținând o lizibilitate clară chiar și în medii dificile.

2. Calitate de imprimare remarcabilă: Înțelegem cât de importantă este o imprimare clară și profesională. Etichetele noastre termotransfer de 56mm x 82mm oferă un text precis și imagini deosebite, asigurând o aparență atrăgătoare și profesională pentru produsele sau ambalajele dvs.

3. Aplicare ușoară: Etichetele noastre sunt concepute pentru a fi aplicate cu ușurință. Datorită adezivului puternic din spate, acestea se fixează ferm pe diverse suprafețe, asigurând că rămân pe loc în siguranță. Aplicarea etichetelor este rapidă și simplă, economisindu-vă timp prețios și efort.

4. Compatibilitate versatilă: Etichetele noastre termotransfer de 56mm x 82mm sunt compatibile cu o gamă largă de imprimante termotransfer, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor dvs. de etichetare. Funcționează perfect cu modele populare de imprimante, oferindu-vă o experiență de imprimare fără probleme.

5. O gamă largă de utilizări: Aceste etichete sunt perfecte pentru diverse aplicații, inclusiv expediere, gestionare a stocurilor, retail, sectorul medical și multe altele. Datorită 56mm x 82mm-ului generos, aveți suficient spațiu pentru a afișa informațiile esențiale în mod clar și vizibil.

6. Soluție rentabilă: Etichetele noastre termotransfer de 56mm x 82mm oferă o valoare excelentă pentru banii dvs. Cu materiale de calitate superioară și performanță excepțională, acestea reprezintă o soluție durabilă, reducând nevoia de re-tipărire și înlocuire.

Îmbunătățiți-vă procesul de etichetare cu etichetele noastre termotransfer de 56mm x 82mm. Experimentați diferența în durabilitate, calitatea imprimării și ușurința în utilizare. Răsfoiți selecția noastră astăzi și efectuați achiziția cu încredere. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, echipa noastră prietenoasă de suport pentru clienți este aici să vă ajute. Începeți să eficientizați procesul dvs. de etichetare cu etichetele noastre termotransfer excepționale chiar acum!