Cumpara Eticheta termo transfer 100mm x 72mm cu perforatie in Chisinau | Etichete.eu
  • Latimea: 100 mm
  • Inaltimea: 72 mm
  • Tip: TT (Termo transfer)
  • Culoare: alb
  • Producator: Etichete.eu
  • Model: 100×72/TT

Descriere eticheta in rulouri 100mm x 72mm

Role de etichete autoadezive pretaiate din hartie termo tranfer pentru imprimante cu printare prin transfer termic (TT) cu perforatie.

Eticheta termo transfer 100mm x 72mm(TT) necesita de a fi folosita cu ribbon

Imprimante сompatibilitate cu eticheta Termo Direct 100mm x 72mm

Argox, Zebra, Citizen, Intermec, TSC, Sato, Avery Denisson, Beiyang, Birch, CAB, CITOH, Datamax, ETIPAC, Godex, Monarch, Printronix, Serisi, Toshiba. 

Imprimabil cu toate programele, inclusiv Bartender, Label design, Labelshop, Argobar, CS4 XTL Plus si multe altele.

Specificatii

Etichetă autoadezivă termo transfer pentru procesul eficient de logistică și transport al produselor 100x72mm | Etichete.eu
Tip consumabilEticheta adeziva
Latime100 mm
Lungime72 mm
MaterialTermo transfer
CuloareAlb
AdezivPermanent
Nr. et./rola100-3000 buc
Diametru interior25 mm / 40 mm / 76 mm

Produse asemanatoare

Eticheta termo transfer 100mm x 72mm potrivite pentru toate nevoile dvs. de etichetare. Fie că aveți nevoie de etichete termotransfer pentru biroul dvs., pentru expedierea produselor sau pentru gestionarea inventarului, suntem aici să vă oferim soluții de încredere. Cu accentul pus pe durabilitate, claritate și ușurință în utilizare, suntem siguri că etichetele noastre termotransfer vor depăși așteptările dvs.

De ce să alegeți etichetele noastre termotransfer de 100mm x 72mm?

1. Durabilitate superioară: Etichetele noastre termotransfer de 100mm x 72mm sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând rezistență îndelungată. Ele sunt concepute pentru a rezista la ștergere, decolorare și zgârieturi, menținând o lizibilitate clară chiar și în medii dificile.

2. Calitate de imprimare remarcabilă: Înțelegem cât de importantă este o imprimare clară și profesională. Etichetele noastre termotransfer de 100mm x 72mm oferă un text precis și imagini deosebite, asigurând o aparență atrăgătoare și profesională pentru produsele sau ambalajele dvs.

3. Aplicare ușoară: Etichetele noastre sunt concepute pentru a fi aplicate cu ușurință. Datorită adezivului puternic din spate, acestea se fixează ferm pe diverse suprafețe, asigurând că rămân pe loc în siguranță. Aplicarea etichetelor este rapidă și simplă, economisindu-vă timp prețios și efort.

4. Compatibilitate versatilă: Etichetele noastre termotransfer de 100mm x 72mm sunt compatibile cu o gamă largă de imprimante termotransfer, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor dvs. de etichetare. Funcționează perfect cu modele populare de imprimante, oferindu-vă o experiență de imprimare fără probleme.

5. O gamă largă de utilizări: Aceste etichete sunt perfecte pentru diverse aplicații, inclusiv expediere, gestionare a stocurilor, retail, sectorul medical și multe altele. Datorită 100mm x 72mm-ului generos, aveți suficient spațiu pentru a afișa informațiile esențiale în mod clar și vizibil.

6. Soluție rentabilă: Etichetele noastre termotransfer de 100mm x 72mm oferă o valoare excelentă pentru banii dvs. Cu materiale de calitate superioară și performanță excepțională, acestea reprezintă o soluție durabilă, reducând nevoia de re-tipărire și înlocuire.

Îmbunătățiți-vă procesul de etichetare cu etichetele noastre termotransfer de 100mm x 72mm. Experimentați diferența în durabilitate, calitatea imprimării și ușurința în utilizare. Răsfoiți selecția noastră astăzi și efectuați achiziția cu încredere. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, echipa noastră prietenoasă de suport pentru clienți este aici să vă ajute. Începeți să eficientizați procesul dvs. de etichetare cu etichetele noastre termotransfer excepționale chiar acum!